وبلاگ

توضیح وبلاگ من

دانلود پایان نامه و مقاله | ۵-۳- نتایج بررسی نرمال بودن متغیرهای اصلی – پایان نامه های کارشناسی ارشد

 
تاریخ: 25-09-01
نویسنده: نویسنده محمدی

این نشان می‌دهد توزیع متغیر تبادل رهبر- عضو از کشیدگی نرمال برخوردار است. همچنین میانگین به دست آمده نشان می‌دهد که رابطه مدیران و کارکنان رابطه خوبی می‌باشد و از حد متوسط مورد انتظار بهتر است.

رضایت شغلی:

میانگین امتیاز متغیر رضایت شغلی از نظر پاسخ دهندگان ۰۱۲۹/۳ ، انحراف معیار ۶۵۳۲۲/۰ و واریانس برابر۴۱۶/۰ می‌باشد. میانگین به دست آمده بیشتر از میانگین مورد انتظار است و همچنین کمترین امتیاز مربوط به متغیر رضایت شغلی از نظر پاسخ دهندگان معادل ۰۰/۱ و بیشترین امتیاز معادل ۴٫۵۷ می‌باشد. از سوی دیگر مقدار چولگی مشاهده شده برابر ۰۶۸/۱- است که دربازه (۲ ، ۲-) قرار دارد؛ یعنی از لحاظ کجی متغیر رضایت شغلی نرمال بوده و توزیع آن متقارن است. همچنین مقدار کشیدگی آن ۹۸۳/۱ است که در بازه (۲ ، ۲-) قرار دارد؛

این نشان می‌دهد توزیع متغیر رضایت شغلی از کشیدگی نرمال برخوردار است. اما میانگین به دست آمده برای رضایت شغلی کارکنان در حد متوسط مورد انتظار است و نمی توان گفت کارکنان از رضایت بالایی برخوردار می‌باشند.

۵-۳- نتایج بررسی نرمال بودن متغیرهای اصلی

با توجه به نتایج مربوط به آزمون کولموگروف- اسمیرنف، مشاهده می شود که مقدار سطح معنی داری به دست آمده برای هر سه متغیر اصلی تحقیق بالاتر از ۰۵/۰ می‌باشد، در نتیجه فرض صفر پذیرفته می شود. ‌بنابرین‏ متغیر های تحقیق در نمونه مورد بررسی دارای توزیع نرمال می‌باشند و در تحقیق از آزمون‌های پارامتریک همبستگی پیرسون و تحلیل رگرسیون چند متغیره استفاده گردید.

۵-۴- نتایج آزمون فرضیات

فرضیه اول: اعتماد به همکار رابطه مثبت و معناداری با رضایت شغلی کارکنان دارد.

با توجه به نتایج حاصل از تجزیه و تحلیل داده ها که در فصل چهارم مورد بحث قرار گرفت، سطح معنی داری رابطه بین اعتماد به همکار و رضایت شغلی ۰٫۰۰۱ می‌باشد که این میزان کمتر از ۰٫۰۵ است. ‌بنابرین‏ فرضیه ما در سطح اطمینان ۹۹ درصد مورد تأیید قرار می‌گیرد. این نتبجه با نتایج تحقیقات هلن هان(۲۰۱۰)، ماتزلرورنزل (۲۰۰۶)، کوک و وال(۱۹۸۰) و یوسفی و همکاران(۱۳۸۷) سازگاری دارد. آن ها نیز در مطالعات خود رابطه ای مثبت را بین اعتماد به همکار و رضایت شغلی پیش‌بینی نمودند.

فرضیه دوم: تبادل رهبر- عضو، رابطه معناداری با رضایت شغلی کارکنان دارد.

با توجه به نتایج حاصل از تجزیه و تحلیل داده ها که در فصل چهارم آمده است، سطح معنی داری رابطه بین تبادل رهبر- عضو و رضایت شغلی ۰٫۰۰۰ می‌باشد که این میزان کمتر از ۰٫۰۵ است. ‌بنابرین‏ فرضیه ما در سطح اطمینان ۹۹ درصد مورد تأیید قرار می‌گیرد. این نتبجه با نتایج تحقیقات اسپارو و لدن(۲۰۰۵)، ساگاس و کانینگهام (۲۰۰۴) و رسولی و شهابی(۱۳۸۸) سازگاری دارد. آن ها نیز در مطالعات خود رابطه ای مثبت را بین تبادل رهبر- عضو و رضایت شغلی پیش‌بینی نمودند.

فرضیه سوم: اعتماد به همکاران رابطه معناداری با تبادل رهبر- عضو دارد.

با توجه به نتایج حاصل از تجزیه و تحلیل داده ها که در فصل چهارم آمده است، سطح معنی داری رابطه بین اعتماد به همکار و تبادل رهبر- عضو ۰٫۰۲۳ می‌باشد که این میزان کمتر از ۰٫۰۵ است. ‌بنابرین‏ فرضیه ما در سطح اطمینان ۹۵ درصد مورد تأیید قرار می‌گیرد. این نتبجه با نتایج تحقیقات هلن هان(۲۰۱۰)، فرس و همکاران(۲۰۰۴) آبرامس و همکاران(۲۰۰۳)، سازگاری دارد. آن ها نیز در مطالعات خود رابطه ای مثبت را بین اعتماد به همکاران و تبادل رهبر- عضو پیش‌بینی نمودند.

فرضیه چهارم: اعتماد به همکار و تبادل رهبر- عضو تاثیر معناداری بر رضایت شغلی کارکنان دارد.

با توجه به نتایج حاصل از تحلیل رگرسیون که در فصل چهارم ارائه گردید، اعتماد به همکار و تبادل رهبر- عضو تاثیر معناداری به میزان ۰٫۵۸۰ بر رضایت شغلی کارکنان دارند که این نتیجه با مطالعه هان(۲۰۱۰) سازگار است.

۵-۵- تحقیقات انجام شده

در جدول زیر تحقیقات مرتبط با فرضیه‌ها که در بخش ۵-۴ به آن ها اشاره شده بر اساس نتایج به دست امده نشان داده شده است.

جدول ۵-۱: نتایج تحقیقات پیشین

نتیجه تحقیق

سال

محقق

۱- اعتماد به همکار بر تبادل رهبر- عضو به عنوان متغیر میانجی تاثیر معناداری دارد. ۲- تبادل رهبر- عضو تاثیر معناداری بر رضایت شغلی کارکنان دارد.

۲۰۱۰

هلن هال

حمایت حرفه ای و تبادل رهبر- عضو بر رضایت شغلی تاثیر به سزایی دارند.

۲۰۰۱

سیبرت و همکاران

حمایت سرپرست پیش‌بینی کننده قوی برای رضایت شغلی کارکنان است.

۲۰۰۰

ژیانگ و وکلین

حمایت رهبر بر افزایش حقوق، پاداشها و رضایت شغلی تاثیر معناداری دارد.

۱۹۹۹

واین و همکاران

افراد در رابطه بالاتر تبادل رهبر-عضو، رضایت شغلی ‌و کاری بیشتری درمقایسه با افراد دررابطه پائینتر تبادل رهبر-عضو داشتند.

۲۰۰۵

اسپارو و لدن

    1. Callaway ↑

    1. Dietz ↑

    1. Dietz ↑

    1. Robbins ↑

    1. Robbins ↑

    1. Robbins ↑

    1. Erturk ↑

    1. Costigan ↑

    1. Robbins ↑

    1. Martins ↑

    1. Al Abr Row ↑

    1. Chen &Dhillon ↑

    1. Singh ↑

    1. Pirouz ↑

    1. Humphreys ↑

    1. Yaghoobi & moghaddami ↑

    1. Burke & Collins ↑

    1. Northouse ↑

    1. Green ↑

    1. LMX ↑

    1. Harris ↑

    1. Volmer ↑

    1. Castro ↑

    1. Yu ↑

    1. De Coninck & Papandropoulous ↑

    1. Dulebohn ↑

    1. Kang ↑

    1. Scandura ↑

    1. Ilies ↑

    1. Graen ↑

    1. Harris ↑

    1. Greenleaf ↑

    1. Ingram ↑

    1. Patterson ↑

    1. Winston ↑

    1. self – efficacy ↑

    1. Winston ↑

    1. Davis ↑

    1. Cognitive dissonance theory ↑

    1. Latham ↑

    1. Kinicki ↑

    1. Bowling ↑

    1. Bowling ↑

    1. JDI ↑


فرم در حال بارگذاری ...

« دانلود پروژه و پایان نامه – شخصیت از دید آیزنک: – پایان نامه های کارشناسی ارشدمقالات و پایان نامه ها – قسمت 17 – پایان نامه های کارشناسی ارشد »
 
مداحی های محرم