وبلاگ

توضیح وبلاگ من

فایل های مقالات و پروژه ها | ۲-۱۸ ضرورت پیاده سازی بیمه الکترونیکی در صنعت بیمه از دو دیدگاه – 5

 
تاریخ: 25-09-01
نویسنده: نویسنده محمدی

در فروشگاه های سنتی یک نفر قبل از فرایند خرید کالا و خدمات امکان ارزیابی و بررسی محصول و فروشنده را خواهد داشتو فروشگاه های اینترنتی با فروشگاه های سنتی متفاوت بوده و دارای ویژگی های منحصر به فردی مانند نبود اطمینان، نبود شناخت، نبود کنترل و فرصت طلبی فروشنده است، برای مثال مشتریان اینترنتی باید اطلاعات شخصی (مانند آدرس پست الکترونیکی، شماره تلفن)، اطلاعات مالی (مانند شماره کارت اعتباری) را در اختیار فروشنده و وب گاه وی قرار دهند و همچنین خطر پذیری نبود تطابق کالا و خدمات دریافت شده با کالا و خدمات وعده داده شده و همچنین آسیب پذیری محصول در فرایند تحویل کالا را نیز بپذیرند. مشتریان همچنین نمی دانند که فروشندگان از اطلاعات اخذ شده از آن ها چه استفاده ای می‌کنند. ‌بنابرین‏، اعتماد عامل بسیار مهمی در روابط فروشنده ـ خریدار در تجارت الکترونیکی است (Seiders et al, 2012).

۲-۱۵-۲ سهولت استفاده[۶]

۳۰ درصد مشتریان یک وب گاه را به دلیل ناتوانایی در پیدا کردن مسیر درست در هنگام خرید، بدون خرید ترک می‌کنند (شافر، ۲۰۰۰).

سهولت استفاده درجه ای است که کاربر انتظار دارد بدون کمترین تلاش به هدف خود دست یابد (دیویس، ۱۹۸۹).

سهولت استفاده در محیط برخط به قابلیت کاربرد نیز تعبیر شده است (Swaminathan etal, 2013).

دو جنبۀ کلی ‌در مورد سازۀ سهولت استفاده به چشم می‌خورد. نخست اینکه، صفحات وب گاه به آسانی خوانده و فهمیده شوند و دیگر اینکه حرکات بین صفحات و به طور کلی فرایند خرید از وب گاه آسان باشد (لویی کونو و همکاران، ۲۰۰۲).

۲-۱۵-۳ کیفیت اطلاعاتی[۷]

کیفیت بالای اطلاعات به طور نزدیک با بهره گرفتن از سیستم، رضایت کاربر و مزایای شبکه در ارتباط است. کیفیت اطلاعات شاخصی قدرتمند برای تعیین رضایت مشتری در محیط خرید اینترنتی است. در این پژوهش کیفیت اطلاعاتی شامل دو عامل کلیدی کامل بودن و به روز بودن است (Delone and McLean, 2003).

۲-۱۵-۴ زمان واکنش[۸]

زمان واکنش، زمان دریافت یک پاسخ بعد از یک درخواست یا یک تعامل با یک وب گاه است. زمان واکنش مناسب مستلزم داشتن ظرفیت سخت افزار و ارتباطاتی مناسب برای ‌پاسخ‌گویی‌ به اوج تقاضاها و خودداری از قرار دادن تصاویر بزرگ در صفحات است. در این پژوهش منظور از زمان واکنش، سرعت بارگذاری صفحات و واکنش سریع به درخواستهای مشتریان هنگام تعامل با وب و وب گاه است (لویی کونو و همکاران، ۲۰۰۲).

۲-۱۵-۵ کیفیت وب سایت[۹]

کیفیت وب سایت به طور حرفه ای نشان دهندۀ تصویر مناسبی از شرکت و اهداف آن است. برای مثال، تعریف و برداشت حرفه ای برای یک شرکت بازرگانی بسیار متفاوت از برداشتی است که برای یک شرکت حسابداری وجود دارد و البته این مسأله قابل درک است. اما در عین حال قوانین کلی در دنیای تجارت قابل اعمال از رنگ ها باید برای افزودن کیفیت وب­گاه استفاده معقول و منطقی کرد، نه آنکه آنقدر صفحه را رنگین نمود که گویی صفحه فقط رنگ است. برای داشتن یک کیفیت مناسب باید از رنگ‌ها، تصاویر و متن هایی استفاده کرد که موجب مسرت مشتری شود و باید از درهم ریختگی صفحات جلوگیری کرد (لویی کونو و همکاران، ۲۰۰۲).

۲-۱۵-۶ ‌پاسخ‌گویی‌[۱۰]

‌پاسخ‌گویی‌ را در اینجا پاسخ سریع به درخواستهای مشتری، سرعت در حل مشکلات مشتریان، (یانگ و همکاران، ۲۰۰۲)، ادراکات مشتری ‌در مورد اینکه چقدر فروشنده پاسخگو و کمک کننده به وی است می‌دانیم (لین، ۲۰۰۷).

۲-۱۶ اثرات بیمه الکترونیک در کارایی

آنچه که به عنوان اثرات بیمه الکترونیک در کارایی مورد قبول قرار گرفته است عبارتند از:

۱٫ بیمه الکترونیکی هزینه های مدیریتی و اداری را از طریق پروسۀ اتوماسیون کسب و کار کاهش داده و اطلاعات مدیریتی را بهبود می بخشد.

۲٫ کارمزد پرداختی[۱۱] واسطه ها را از طریق فروش مستقیم بیمه نامه به مشتری کاهش می‌دهد. (البته بخشی از این کارمزد بایستی صرف جذب مشتری و بازاریابی شود

۳٫ کاهش هزینه در فضای رقابتی موجب کاهش قیمت و نهایتاًً موجب افزایش نفوذ بیمه همگانی می شود.

۴٫ افزایش رقابت از طریق کاهش موانع ورود به بازار

۵٫ امکان انتشار سریع اطلاعات در حجم زیاد از طریق اینترنت.

اینترنت به تازه واردان بازار امکان می‌دهد که از فرایند پرهزینه و طولانی راه اندازی شبکه های سنتی فروش پرهیز کنند و شرکت های موجود خدمات مالی و اینترنتی نیز از حضور اینترنتی و نام تجاری خود برای اضافه کردن کالاهای بیمه ای به مجموعه کالاهای موجود خود بهره می‌برند. ‌بنابرین‏ بیمه گران قدیمی با فشار رقابتی فزاینده ای رو به رو می‌باشند. محصولات بیمه ای که به مشاوره کمی نیاز دارند برای فروش از طریق اینترنت خیلی تناسب ندارد. ‌بنابرین‏ محصولاتی برای بازاریابی بر روی اینترنت و توزیع Online مناسب هستند که بتوان آن ها را استاندارد کرده و با تعداد محدودی از پارامترها تشریح و نرخ گذاری کرد (آنکتاد، ۲۰۰۲).

۲-۱۷ مزایای بیمه الکترونیک

عمده ترین مزایای بیمه الکترونیکی در بازار خدمات بیمه ای به شرح زیر می‌باشد:

۱٫ افزایش دقت که در فعالیت های پردازشی و محاسباتی، دقت رایانه بیشتر از انسان است و موجب جلب اعتماد مشتریان می شود.

۲٫ مشتری مداری[۱۲]

۳٫ کاهش هزینه ها، که کارایی درون سازمانی فرآیندهای بیمه را بالا می‌برد و امکان بهره برداری از جدیدترین منابع درآمد و کانال های نوین توزیع را فراهم می آورد.

۴٫ بهبود فعالیت بیمه ای، سیستم های بیمه الکترونیک طراحی شده اند تا موجب افزایش درآمدها و سرعت مراحل صدور بیمه نامه شوند و همچنین نسبت خطاهای اجرایی و هزینه های عملیاتی را کاهش دهند.

۵٫ خدمات مربوط به بیمه الکترونیک به طور ۲۴ ساعته

۶٫ پایین آمدن هزینه فعالیت های بیمه ای در فضای رقابتی که موجب کاهش قیمت ها و در نتیجه افزایش نفوذ بیمه می شود.

۷٫ امکان انتشار سریع اطلاعات در حجم زیاد از طریق اینترنت

۸٫ امکان ارائۀ نرخ های جدید و ایجاد تنوع در محصولات بیمه ای

۹٫ کاهش رفت و آمد در شهر

۱۰٫ کاهش یا رفع فساد اداری، شفافیت در انجام کارها و حذف بسیاری از واسطه ها

۱۱٫ بهبود ارتباط بین شرکت های بیمه و نمایندگی هایشان

۱۲٫ بیمه مستعدترین بازار بهره برداری از اینترنت در سطح جهان است و در نهایت باعث افزایش سود عرضه کنندگان خدمات بیمه ای و ارتقای رضایت مشتریان می شود

۱۳٫ کاهش کارمزد پرداختی به واسطه ها (قنبری راد، ۱۳۸۸).

۲-۱۸ ضرورت پیاده سازی بیمه الکترونیکی در صنعت بیمه از دو دیدگاه

۲-۱۸-۱ دیدگاه فشار محیطی

در دنیای نوین تجارت، بیمه مجموعه ای پر رقابت است که از فاکتورهای بازار، اقتصاد اجتماعی و فناوری به منظور موفقیت هر چه بیشتر بهره می‌گیرد. در این محیط قدرت و توانایی مصرف کنندگان و مشتریان افزوده شده و آن ها قدرت انتخاب وسیع تری می‌یابند. اما فاکتورهای ذکر شده به سرعت در حال تغییر هستند و سرعت این تغییرات نیازمند واکنش های سریع شرکت های بیمه می‌باشد.


فرم در حال بارگذاری ...

« دانلود پایان نامه و مقاله | تعاریف مختلف علم و دین – 4مقالات و پایان نامه ها – الف-دعوای تصرف عدوانی به مفهوم اخص : – پایان نامه های کارشناسی ارشد »
 
مداحی های محرم