وبلاگ

توضیح وبلاگ من

دانلود پایان نامه با موضوع تعیین خصوصیات فیزیکی و ... - منابع مورد نیاز برای پایان نامه : دانلود پژوهش های پیشین

 
تاریخ: 15-04-01
نویسنده: نویسنده محمدی

۱/۰۸ d-h

۱/۰۸ c-f

بیدانه سفید

۱/۱۱ a

۱/۱ ۰a-c

۱/۱۰ a-c

۱/۰۵ h

بیدانه قرمز

۱/۰۸۷ b-e

۱/۰۸ c-g

۱/۰۷ d-h

۱/۰۷ d-h

ریش بابا

۱/۰۶۱ f-h

۱/۰۶۳ e-h

۱/۰۶۲ e-h

۱/۰۵ h

قزل اوزوم

۱/۰۷ d-h

۱/۶ e-h

۱/۰۵۵ gh

۱/۰۵۷ f-h

صاحبی

میانگین­ها با حروف مشترک تفاوت معنی­داری از لحاظ آماری در سطح احتمال ۱%با آزمون چند دامنه­ای دانکن ندارند.
۴-۱-۱۲- آزمون سفتی بافت (نفوذ)
جدول تجزیه واریانس (جدول۴-۱-۳) نشان می­دهد که اثر متقابل رقم و زمان برداشت بر میزان سفتی بافت (نفوذ) معنی­دار نبود. ولی اثر رقم در سطح احتمال ۱ درصد معنی­دار بود. بافت یکی از مشخصه­های بسیار مهم میوه­ ها و سبزی­ها می­باشد و سفتی پوست بیشتر تحت تاثیر پوست حبه بوده تا گوشت، بنابراین ویژگی­های بافت میوه از آماس سلولی و ساختار و ترکیبات پلی ساکاریدهای دیواره سلولی متاثر می­ شود (Koh and Melton, 2004; Hernandz-Munoz et al., 2008). برای مصارف تازه خوری، بافت بعنوان یک فاکتور مهم درکیفیت انگور­ها محسوب می­گردد. سفتی حبه، تازگی بافت آنرا نشان می­دهد (Vargas et al., 2001). در میان ویژگی­های مکانیکی، توجه ویژه­ای به پالپ میوه شده است. تردی مطلوب­ترین شاخص بافتی برای مصارف تازه خوری بوده، و واریته­های با گوشته ترد، گونه مناسبی جهت تکثیر می­باشد. آزمون نفوذ توسط یک پروب صاف جهت اندازه ­گیری تردی پالپ مورد استفاده قرار می­گیرد (Sato and Yamada, 2003). نرمی بافت میوه در نتیجه تغییرات دیواره سلولی شامل همی سلولز، گالاکتوز و حل شدن و دپلیمریزه شدن پکتین صورت می­گیرد که در نتیجه فعالیت آنزیم های هیدرولیز کننده دیواره سلولی می­باشد (Fisher and Bennett, 1991). همانطور که در نمودار ۴-۱-۱ نشان داده شده است رقم قزل اوزوم بیشترین مقدار سفتی و رقم بیدانه سفید کمترین میزان سفتی را دارد.
(( اینجا فقط تکه ای از متن درج شده است. برای خرید متن کامل فایل پایان نامه با فرمت ورد می توانید به سایت nefo.ir مراجعه نمایید و کلمه کلیدی مورد نظرتان را جستجو نمایید. ))

نمودار ۴-۱-۱- مقابسه میانگین تاثیر رقم های مختلف انگور روی سفتی بافت (نفوذ). حروف غیر مشابه نشان دهنده تفاوت معنی دار در سطح احتمال ۱ درصد با آزمون چند دامنه ای دانکن می باشد
۴-۱-۱۳- آزمون آنالیز پروفیل بافتی[۵۱] (TPA)
جدول تجزیه واریانس (جدول۴-۱-۳) نشان می­دهد که اثر متقابل رقم و زمان برداشت بر میزان آنالیز پروفیل بافتی (TPA) معنی­دار نبود. ولی اثرات ساده در سطح احتمال ۱ درصد معنی­دار بودند. نمودار ۴-۱-۲ تاثیر رقم بر مقدار TPA را نشان می­دهد. همانطور که در این نمودار نشان داده شده است رقم قزل اوزم بیشترین مقدار و رقم صاحبی کمترین مقدار TPAرا نشان می­دهد. آزمونTPA باعث می شود که واریته­های مختلف با توجه به ویژگی­های بافتی از همدیگر تفکیک شوند. براساس ویژگیهای بافتی مختلف، واریته­ها به چندین گروه مختلف تقسیم می­شوند. در این آزمون فشردگی مضاعف، تاثیر ویژگی­های گوشت و پوست انگور روی خاصیت مکانیکی آن اعمال شده است (Rolle et al., 2011). سخت­ترین حبه ها مربوط به واریته قزل اوزوم و نرم­ترین واریته صاحبی می­باشد.
نمودار۴ -۱-۲- مقایه میانگین تاثیر رقم های مختلف انگور روی مقدار آنالیز پروفیل بافتی (TPA). حروف غیر مشابه نشان دهنده تفاوت معنی دار در سطح احتمال ۱ درصد با آزمون چند دامنه ای دانکن می باشد.
۴-۱-۱۴- کشش پوست


فرم در حال بارگذاری ...

« دانلود مطالب پایان نامه ها در مورد بررسی نقش … – منابع مورد نیاز برای مقاله و پایان نامه : دانلود پژوهش های پیشینطرح های پژوهشی دانشگاه ها در مورد برنامه‌ریزی استراتژیک شرکت صنعت … – منابع مورد نیاز برای مقاله و پایان نامه : دانلود پژوهش های پیشین »
 
مداحی های محرم