- نتایج شبیهسازی ساختار تکمیلی نوسانساز LC پیشنهاد شده
در پایان برای بهبود نوسانساز LC و کاهش بیشتر زاویهی هدایت ترانزیستورها در نوسانساز پیشنهاد شده، در شبکه بایاس نوسانساز یک زوج PMOS کراس کوپل شده با بهره گرفتن از ولتاژهای نوسان خروجی در دنبالهی زوج NMOS قرار داده شده است. ساختار معرفی شده در شکل (۴-۱۲) نشان داده شده است. در این صورت با توجه به تئوری بیان شده در بخش ۳-۳ انتظار میرود پالسهای جریان باریکتری هم در ترانزیستورهای دنباله و هم در ترانزیستورهای سوئیچ ایجاد شود که نتیجه آن کاهش نویز فاز است.
( اینجا فقط تکه ای از متن پایان نامه درج شده است. برای خرید متن کامل فایل پایان نامه با فرمت ورد می توانید به سایت feko.ir مراجعه نمایید و کلمه کلیدی مورد نظرتان را جستجو نمایید. )
ساختار تکمیلی نوسانساز پیشنهادی
مقایسه ای بین جریان درینها و دنباله در نوسانساز تکمیلی و نوسانساز شکل (۴-۷) صورت گرفته است و نتایج شبیهسازی آن در شکل (۴-۱۳) و (۴-۱۴) نشان داده شده است. همانطور که در شکلهای (۴-۱۳) و (۴-۱۴) مشاهده می شود شبکه بایاس اضافه شده هم در کاهش زاویهی هدایت ترانزیستورهای دنباله موثر بوده و هم ترانزیستورهای سوئیچ. به عبارت دیگر در این ساختار اثر نویز هر دوی این ترانزیستورها در فاز خروجی کاهش مییابد.
فرم جریان ترانزیستورهای سوئیچ در ساختار تکمیلی و ساختار شکل (۴-۷)
مقایسه میزان شکل دهی جریان دنباله در ساختارهای شکل (۴-۷) و. (۴-۱۲)
- مقایسه با کارهای انجام شده پیشین
در این پایان نامه مسیری که برای کاهش نویز فاز نوسانساز LC پیموده شده است، کاهش زاویهی هدایت ترانزیستورها بوده است. در این قسمت مقایسه ای بین این تکنیک و تکنیکهای معرفی شده در فصل ۲ که این هدف را دنبال کرده اند، صورت گرفته است و فرم جریان ترانزیستورهای سوئیچ در ساختارهای مختلف در شکل (۴-۱۵) رسم شده است. در شبیهسازی انجام شده در شکل (۴-۱۵) مشاهده می شود که میزان پالسی شدن در ساختار پیشنهادی این پایان نامه بیشتر از سایر کارهای انجام شده است.
مقایسه میزان شکلدهی جریان در تکنیکهای بیان شده
البته قابل ذکر است که نمونه کارهای انجام شده دیگر علاوه بر کاهش زاویهی هدایت به منظور کاهش نویز فاز، با توجه به توضیحات داده شده درفصل ۲ مسیرهای دیگری در راستای کاهش نویز فاز نیز پیموده شده است. بنابراین برای داشتن ارزیابی درستی از عملکرد آنها مقایسه ای بین نویز فاز این نوسانسازها صورت گرفته است و نتیجه در نموداری به طور خلاصه در شکل (۴-۱۶) نشان داده شده است. قابل ذکر است که همه شبیهسازیها در شرایط یکسان مانند تغذیهی ۱.۸V، مصرف توان ۳.۳۶mw و فرکانس نوسان ۲GHz صورت گرفته است.
مقایسه نویز فاز نوسانسازهای مختلف اشاره شده
همچنین جدولی عددی از نتایج حاصله از نوسانسازهای مختلف اشاره شده تنظیم شده است و پارامترFOM آنها برای یک ارزیابی کلی محاسبه شده است. نتایج در جدول (۴-۱) نشان داده شده است.
همانطور که از نتایج بیان شده در شکل (۴-۱۵) و جدول (۴-۱) برمیآید، نوسانساز پیشنهاد شده در این پایان نامه عملکرد نویز فاز و FOM بهتری در شرایط یکسان شبیهسازی از نمونههای انجام شده پیشین دارد.
مقایسه بین نوسانساز پیشنهادی در این پایان نامه و چند نمونه از کارهای انجام شده پیشین
Ref
VDD
Freq (GHz)
Power (mw)
Tank Q
Phase Noise (dBc/Hz)
FOM
@ ۱۰۰ KHz
@
۱ MHz
@ ۱۰۰ KHz
@
۱ MHz
Simple LC OSC
۱.۸
۲
۲.۳۴
۱۲
-۱۰۳.۱
-۱۲۳.۴
۱۸۵.۴۱
۱۸۵.۷۱
[۳۱]
۱.۶
فرم در حال بارگذاری ...